Ditët e Mbretëreshës Teuta

Ne Biblioteken e Dubrovnikut, por edhe ne Dubrovnik, për herë të parë u mbajte manifestimi kulturo-artistik “Ditët e Mbretëreshës Teuta” me rastin e...

Bibliotekat e Dubrovnikut, por edhe Dubrovniku, për herë të parë pritën manifestimin kulturo-artistik “Ditët e Mbretëreshës Teuta” me rastin e të cilit u mbajt Akademia Ceremoniale në Saloça.

DITËT E MBRETËSHERËS TEUTA NË ZADAR: Nënë Tereza – krenaria e popullit shqiptar dhe njerëzimit botëror

ZADARSKI LIST : Në kuadër të “Ditës së Mbretëreshës Teuta 2015”, një manifestim kulturor-artistik i pakicës kombëtare shqiptare në Kroaci, organizuar nga...

MIRJAM TOLA- Sopranoja e mirënjohur,  me performancën e saj në Zagreb, në ngjarjen ndërkombëtare Ditët e “Mbretëreshës Teuta ne Zagreb 2019”.

Mirjam Tola Realizuar  me artistët operistikë  më të njohur kroatë dhe shqiptarë nga disa vende të Evropës, u bashkua në mbrëmjen humanitare në sallën prestigjioze  ...

100 vjetori i Pavarësisë se Shqiperise me “Ditët e Mbretëreshës Teuta” në Zagreb

100 vjetori i Pavarësisë me “Ditët e Mbretëreshës Teuta” në Zagreb 2012/05 Klubi i femrave shqiptare në Kroaci “ Mbretëresha Teutë “Zagreb.Ambasada e Republikës së Shqipërisë...

GRUPI VALLËZUES”ILIRE”: PERFORMANCE -MBRETËRESHA TEUTA

Prej 17 vitesh ky grup me balerinë profesionalë te baletit klasik dhe modern, eshtë një komponent bazë e i rëndësishëm në aktivitetet e "Mbretëreshës...

Drama teatrore në Zagreb: “Kthimi i Mbretëreshës Teuta”

Shkruan: Shkruan / Kujtim Morina Teatri Teuta i Klubit të Grave Shqiptare Kroate shfaqi një shfaqje rreth sundimtarit të madh Ilir - "Kthimi i Mbretëreshës...