Stil jete

MODA-2023

MODA ....DIMRI....PRANVERA....

moda

Fustan për një natë të bukur të Vitit të Ri 2023.

AREDIMI I BANESËSE: Gjelbër myshk: lyerni e muretë

Shkruan: LidiaKrujan Shtëpia duhet të jetë një vend komod dhe i rehatshëm, dhe ata që përdorin këtë bojë për të lyer muret kërkojnë pikërisht këtë....

Rrudhat rreth syve –si zbuten pa trajtime estetike?

Me kalimin e moshës shohim ndryshime në lëkurë, veçanërisht rreth zonës së syve. Ka shumë shkaqe që kontribuojnë në formimin e rrudhave dhe linjave...

Karrijera: ...

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se femrat janë lidere më të mira se meshkujt. Studimi ka vlerësuar personalitetin dhe karakteristikat e...

Moda dimri: ...

Pregaditi: Hana Rama

PRINDËRI DHE FAMILJA I lejoj...

Samantha Scrogginbisedoni me të huajtAta ju thonë që t'i mësoni fëmijët tuaj të mos flasin me të huajt, por kjo është gjëja e preferuar...

Përpara se të pushoni, ndizni llambën aromatike.

Aromat aromatike të vajrave esencialë jo vetëm që do t'ju relaksojnë, por do t'ju përmirësojnë disponimin dhe do t'ju rikthejnë energjinë. Pasi të jesh...

Në tërë botën, 114,458 njerëz janë infektuar me virusin corona

NUMRATE E ZEZ RRITEN përsëri Numri i vdekjeve nga koronavirusi në botë kaloi tre milion, OBSH paralajmëron: "Pandemia ka arritur një pikë kritike", shkruan Hina,...