Raporti

RRËFIMET E MENAXHERIT SHQIPTAR PJETER MRLJEKAJ GJATË PANDEMISË NË ZAGREB

Menaxheri i mirënjohur nga Zagrebi,  flet për situatën e vështirë dhe ndikimin e pandemisë në skenën e restoranteve vendas! Bistro Na DOLCU, ofrohet ushqim i...