Familja

Pse bebet flenë më gjatë kur janë vetëm

Shumica e nënave flenë në të njëjtën dhomë me foshnjën e tyre pas lindjes, duke e bërë më të lehtë që ata të ngrihen...

Këshilla për nënat që mëngjesi të jetë më pak stresues

Për nënat e reja mëngjesi është mjaft stresues. Rreth 1⁄4 e nënave të anketuara e shohin mëngjesin dhe vrapin për të çuar fëmijët në shkollë më stresuese...

Ju ka braktisur? Mbase ju ka ndodhur për shkak të njërës prej këtyre 6 gabimeve

Pregledaj objavu Pregledaj objavu Mashkulli i cili mendon dhe sillet sikur çdo gjë gjithmonë duhet patjetër të jetë sipas tij, herë do kur do të marrë “shqelmin”. Që...