Bukuri dhe kujdes

Rrudhat rreth syve –si zbuten pa trajtime estetike?

Me kalimin e moshës shohim ndryshime në lëkurë, veçanërisht rreth zonës së syve. Ka shumë shkaqe që kontribuojnë në formimin e rrudhave dhe linjave...

Bukuri dhe shëndet : ...

Gastriti sipërfaqësor është një sëmundje e karakterizuar nga inflamacioni i mukozës së stomakut dhe rritja e funksionit sekretor. Kjo është një nga varietetet e gastritit...

Modele flokësh për dasma – foto me ide elegante

Prezantojmë në vëmendjen tuaj një galeri me më shumë foto për frymëzimin tuaj! Modelet e flokëve për dasmë me flokë të shkurtër mund të...

Këto gjëra mund t’ju dëmtojnë lëkurën gjatë verës

Djersitja mund të bllokojë poret Djersitja, në vetvete, nuk shkakton akne. Por, shpeshherë ajo përzihet me yndyrën natyrale të trupit dhe me bakteret dhe mund...

Për një lëkurë të mirë.korigirati tekst

Ushqimi i duhur ndihmon për të kontrolluar plakjen e lëkurës dhe për të parandaluar rrudhat. Mëngjesi “Luftë non-stop “për rrudhat me ushqime që nxisin prodhimin e kolagjenit...

Disa sekrete për të qenë të bukur gjatë verës

Gjithçka varet nga mënyra se si zgjoheni. Nëse dita juaj nis në mënyrë të këndshme, do të jeni e mbushur me energji dhe kështu...