Publikacije

Deri me tani Iliria ka botuar 100 numra dymujorshe color nga 49 faqe me nje dizajn posaqem modern. Në botimet e Revistës “ILIRIA“ pasqyrohen prej vitesh, hulumtime, studime, intervista, nga realiteti historik, kulturor, social, më i hershëm dhe aktual,i komunitetit shqipëtar më vete,por dhe ndërveprimit të bashkpunimit e mbështetjes të këtyre aktiviteteve me vlerësim reciprok kulturash,shqipëtaro – kroate.