Ky portal mirëmbahet nga revista ‘ILIRIA’

Materialet dhe të dhënat në këtë portal nuk mund të kopjohen, shtypen ose përdoren në ndonjë formë tjetër për përfitim, pa miratimin e udhëheqësit “Ilir”. Për të përdorur materialin e këtij portali, ju jeni të detyruar të pranoni Kushtet e Përdorimit.

Kontaktet

  • Adresa: Ilica 35 Zagreb, Kroaci
  • Telefon: +385 91 5871 005
  • Rrezatimi: Ilica 35. Zagreb, 10000 Kroaci
  • Email: kraljica.teuta.mbretresha@gmail.com

© Revista Iliria 2021. | Të gjitha të drejtat e rezervuara.