AREDIMI I BANESËSE: Gjelbër myshk: lyerni e muretë

0
267

Shkruan: LidiaKrujan

Shtëpia duhet të jetë një vend komod dhe i rehatshëm, dhe ata që përdorin këtë bojë për të lyer muret kërkojnë pikërisht këtë. Varianti i ngjyrave më të lehta apo më të errëta duhet ti përshtatet mjedisit. Për një dhomë shumë të madhe, një mur i gjelbërt myshku i alternuar me mure të bardha jep një prekje që nuk të lë indiferent. Nga ana tjetër, dhomat e vogla kanë nevojë për ngjyra më të lehta, për të rritur këndvështrimin e amplitudës së tyre. Në këtë rast është më mirë të preferoni jeshile të çelur, pothuajse pastel.

Dhoma e gjumit

Ngjyra jeshile e myshkut, në vetvete, përcjell paqe, qetësi, elegancë, ndaj është perfekte në dhomën e gjumit. Është i përshtatshëm në mure, por aq më tepër në dekor. Batanija mëndafshi jeshile me motive myshku e shoqëruar me jastëkë me ngjyra më të lehta sjell paqe dhe mirëqenie.

Kuzhina

Kjo ngjyrë  është e përshtatshme për një kuzhinë moderne dhe elegante. Në kuzhinë, ajo mund të rezultojë dhe të japi maksimumin e efektin, të  jetë “kulmi”. Kjo ngjyrë është perfekte në kombinim me mobiljet e linjave moderne dhe sende arredimi të materialeve të caktuara, si metal, bakër, tunxh.

Dhoma gjumi

Ngjyra jeshile e myshkut, në vetvete, përcjell paqe, qetësi, elegancë, ndaj është perfekte në dhomën e gjumit. Është i përshtatshëm në mure, por aq më tepër në dekor. Batanija mëndafshi jeshile me motive myshk e shoqëruar me jastëkë me ngjyra më të lehta sjell paqe dhe mirëqenie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here