SHËNDETI: Nëse ndryshoni qëndrimin para gjumit, do të ndryshoni edhe ndijenjen gjatë gjumit dhe në mëngjes.

0
111

Shumë fakte psikologjike na ndihmojnë të ndihemi më mirë, por pak njerëz i dinë ose nuk i përdorin ato. Fakte psikologjike që ndihmojnë i dinë, por thjesht nuk i pranojnë.

1. Mund të reagoni ndryshe për të pasur sukses në vend që të dështoni.Le të ndryshojmë qëndrimin.

Ju mund të kontrolloni mendimet tuaja dhe rezultatin e shumicës së situatave . Ju mund të krijoni rraporte të reja që janë më pozitive. Ju mund të ndryshoni mënyrën se si reagoni. Duke krijuar një qëndrim të ri, do të jeni më të fortë në pranimin e realitetit.

2. A e dini se ajo që mendoni para se të flini ka ndikim në nënndërgjegjen tuaj dhe ëndrrat tuaja dhe kjo është arsyeja pse duhet t’i realizoni ëndrrat tuaja. Do të kuptoni se sa të rëndësishme janë ëndrrat tuaja.

Ajo që është në ëndrrat tuaja është shpesh ndjenja më të thella në të gjitha fushat  të jetës. Gjëja më e rëndësishme është të ndryshoni mendje ndjenjat para gjumit. Ajo që ne ushqejmë trurin tonë para gjumit është vendimtare për mënyrën se si ndihemi.

Trupi dhe truri janë shumë të lodhur në mbrëmje, mendimet që janë të pranishme. Më shpesh këto janë besime kufizuese që keni mësuar. Nëse ndryshoni atë që bëni  para gjumit, do të ndryshoni edhe mënyrën se si ndiheni gjatë gjumit dhe herët në mëngjes.

3. Njerëzit në jetën tuaj janë aty. Nëse nuk ju ndihmojnë, atëherë ju takon juve të kuptoni se përse jeni afër tyre . Disa prej tyre janë familja juaj dhe ju nuk keni zgjidhje. Gjithashtu me të ashtuquajturit miqtë tuaj, nëse nuk ju ndihmojnë, atëherë koha dhe vëmendja që u kushtoni atyre është humbje e energjisë tuaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here