RECETA DHE MEZHET nga rrushi karameli rrushit bejhemi të varur po i mire eshte si karamel i mollëve


Ndërsa mollët e karamelit janë një element i shijshëm i vjeshtës, ato janë gjithashtu ngjitëse dhe të vështira për t’u bërë. Dua të them, si arrin karameli të më zërë bërrylat?! Apo flokët e mi? Pra, në vend që t’i nënshtrohem kërkesave për mollë karamel këtë sezon, unë di një shije tjetër që është po aq e shijshme dhe shumë më e lehtë si për nënat që i bëjnë ato ashtu edhe për fëmijët që i hanë… Rrush “mollë” karamel. Këto ushqime të rrushit karamel të madhësisë së një kafshimi bëjnë më pak rrëmujë dhe shije po aq të mira sa mollët e karamelit. Plus, gjithçka është më mirë kur është e vogël, apo jo? Cila është ana e poshtme? Ndryshe nga mollët e mëdha të karamelit, është shumë e lehtë të hash një duzinë prej tyre në rreth pesë minuta. Ja sa të shijshme janë!

Të servirura në kruese dhëmbësh, ato janë një rostiçeri perfekte vjeshte! Kënaqni turmën tuaj me këto rrush të lehtë karamel “mollë” këtë sezon:

Këta rrush “Mollë” me karamel të lehtë po mashtrojnë në mënyrë të shijshme
Këta rrush “Mollë” me karamel të lehtë po mashtrojnë në mënyrë të shijshme
Shërbimet:
Përbërësit:
rrush, i larë
shkrirja e karameleve
arra ose arra / mbushje të tjera, të grimcuara
Drejtimet:
Hapi 1: Shkrini karamelët në një tas të vogël me rreth 1 lugë çaji ujë për të ndihmuar në hollimin e tyre. Ngroheni në mikrovalë për 30 sekonda, duke e përzier derisa të shkrihet.

Hapi 2: Thajeni rrushin (që të ngjitet karameli) dhe ngjitni një kruese dhëmbësh sipër.

Hapi 3: Zhyteni në karamel, më pas rrotullojeni në arra të grimcuara (opsionale) dhe vendoseni në një pjatë të veshur me pergamenë ose fletë metalike. Lëreni karamelin të qëndrojë dhe shijojeni!

Screenshot_10
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9
Screenshot_11
Screenshot_12
Screenshot_13
Screenshot_14
Screenshot_15
Screenshot_16
Screenshot_17
Screenshot_18
Screenshot_19
Screenshot_20
Screenshot_22
Screenshot_23
Screenshot_9
previous arrow
next arrow