Irene Papas: Unë jam shqiptare, Peloponezi është plot me shqiptarë

Irene Papas, një aktore legjendë me mbi 50 vjet karrierë pas saj, aludon përsëri se ajo është shqiptare. Papas është e njohur për rolet e saj si një heroinë greke në filmat “Grek Zorba”, “Antigone”, “Odyssey”, së bashku me Bekim Fehmiu dhe “Electra”, ndër të tjera, dhe ajo ka fituar një numër çmimesh për talent të jashtëzakonshëm.
Klani i Kosovës publikoi një artikull që përmbante një deklaratë nga aktorja në të cilën ajo thotë se “Unë nuk mund të largohem nga kjo botë pa thënë të vërtetën.

Jam shqiptar Unë kam lindur në vitin 1926 dhe mbiemri im ishte Leleku. “Lajmi u përhap shpejt, megjithëse vjen nga një portal shqiptar, i botuar fillimisht dy vjet më parë.
Gjithashtu dy vjet më parë, një tjetër intervistë misterioze nga Irena Papa doli në dritë. “Ajo është si unë. Nëna ime është kafe si unë. Ajo vjen nga Epiri, ndërsa babai im ka ardhur ndoshta nga Shqipëria. Ndoshta unë jam shqiptar ose gjysmë shqiptar.” Peloponezi është plot me shqiptarë. “Mbulon për shkak të talentit të saj të pazëvendësueshëm .

Screenshot_10
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9
Screenshot_11
Screenshot_12
Screenshot_13
Screenshot_14
Screenshot_15
Screenshot_16
Screenshot_17
Screenshot_18
Screenshot_19
Screenshot_20
Screenshot_22
Screenshot_23
Screenshot_9
previous arrow
next arrow