BOTIME

-Deri tani“ Iliria“ ka botuar 100- numra dymujorë,me 48 faqe- kolor e me nje dizajn posaçëm modern.

Në botimet e Revistës “ILIRIA“ pasqyrohen prej vitesh, hulumtime, studime, intervista, nga realiteti historik, kulturor, social, të hershëm dhe aktual të komunitetit shqipëtar më vete,por dhe ndërveprimit të bashkëpunimit e mbështetjes të këtyre aktiviteteve me vlerësim reciprok kulturash,shqipëtaro – kroate.

Ka botuar dy kalendarë për vitin 2010 dhe 2015 me tituj
“Trashimi kulturore“ dhe “Femra  më të sukseshme shqipëtare në botë“.