Zgjedhje falas

ZGJEDHJE FALAS

Si në vazhdimësinë e saj Revista“ILIRIA“ do pasqyrojë në kohë e me përmbledhje,lajmin e informacionin për komunitetin shqipëtar në Kroaci,Kosove shqiperi dhe diaspore dhe me gjere, si aktivitete, bashkpunime me personalitete të rëndësishëm nga të gjitha fushat, shoqata që janë bashkëvepruese në realizime projektesh, të ftuar prestigjoz institucional komunal e qeveritar, që mbështesin dhe me respektin e vlerësimin e tyre, janë të pranishëm në këto ide,objektiva e realizime projektesh,të pasqyruara më pas e rregullisht në Revistën“ILIRIA“

Me revisten ILIRIA, bota e juaj është më e pasur!

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga gazeta online për femer dhe famije  – ILIRIA