Shperblime

SHPERBLIME

Iliria eshte shperbyer disa here per dizajn dhe udheheqjen e revistes . Fitoj titullin lart ne Tirane dhe u shpall si Revista vitit 2017., nga Lidhja nderkombetare shkrimtarve dhe artistve Pegasian ne krye me presidentin Kristaq  Shabanin.

Kryeredaktorja revistes  Shenide Bilalli eshte shpall  „Kryeredaktore vitit 2018 ne Shqiperi nga Pegasi- Akademia alternative te 48 shteteve botrore. Ne Splite redaktore vitite 2018