Editorial

liria Informone në menyrë profesionale gazetareske, vlerat në shumë sfera të komunitetit shqipëtar, që janë vlera me interes të pakicave kombëtare, për shtetin e lexuesin kroat gjithashtu dhe lidheshmeri ne mes dy popujve. Përpos lajmeve, në  ILIRIA lexoni tema të ndryshme, intervista ekskluzive, opinione…nga personalitete ma te shquara nga bota shqipetre dhe kroate.

Intervista exskluzive: Ilir Meta, Stjepan Mesiq, Sali Berishen,Hashim Thaqi, Ivo Josipović, Atifete Jahjaga dhe shum personalitete te njohura nga bota politikes, kultures, artit dhe filmit.

Financohet nga Qeveria Kroate – Keshillit per pakica kombetre te Republikes Kroate

Ne revisten ILIRA informoheni dhe  gjeni argetim ne tema te ndyshme muzikes, teatrit, filmit  te stilit  te jetes, modes familjes femres, fëmijut.

Iliria poseqerishte kujdeset per karrijeren, shendetit, keshilla mjekesore,  ushqimi dhe dieta, mjekësi alternative, psikologji dhe dashurin dhe  rregullimi baneses shum te tjera te tjera…….