Teatër

Drama teatrore në Zagreb: “Kthimi i Mbretëreshës Teuta”

Shkruan: Shkruan / Kujtim Morina Teatri Teuta i Klubit të Grave Shqiptare Kroate shfaqi një shfaqje rreth sundimtarit të madh Ilir - "Kthimi i Mbretëreshës...

Drama teatrale ne Zagreb ne regji Shenide Bilalli: “Kthimi i Mbretëreshës Teuta”

Historia 23-shekullore falë regjisores dhe skenaristes Shenida Bilalli, e cila përmes punës së saj dramatike dhe dokumentare në shfaqje, ka zbuluar një të vërtetë...