Sport

“Vrapuesja e Prizrenit” (“Female figure running”, atletikë)

shkruan: Jahja Drancolli 24. srpnja 2021    · Tradita jonë e artë Olimplike nga antikiteti (shekulli V para erës sonë) deri me sot: “Vrapuesja e...

Arian Ademi

-Arijan Ademi është një futbollist profesionist kroato-maqedonas i cili ka kapitenin e ekipit kombëtar Prva HNL Dinamo Zagreb dhe luan për ekipin kombëtar të...