Sociale

Karrijera: ...

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se femrat janë lidere më të mira se meshkujt. Studimi ka vlerësuar personalitetin dhe karakteristikat e...

Kafshët shtëpiake gjatë lockdown-it ndikojn pozitivisht në shëndetin mendor të pronarit

Kafshët shtëpiake gjatë bllokimit ndikuan pozitivisht në shëndetin mendor të pronarit Hulumtimet kanë zbuluar se kafshët shtëpiake kanë pasur një efekt pozitiv në shëndetin mendor...

PRINDËRI DHE FAMILJA I lejoj...

Samantha Scrogginbisedoni me të huajtAta ju thonë që t'i mësoni fëmijët tuaj të mos flasin me të huajt, por kjo është gjëja e preferuar...

Rruga fuqisë fillon me marrjen e përgjegjësive

Debata lidhur me diferencën midis fajit dhe përgjegjë­sisë gjethmon vazhdon . Disa mendojn: nëse diçka ishte faji i dikujt, ai duhet të mbante përgjegjësi...

Ju ka braktisur? Mbase ju ka ndodhur për shkak të njërës prej këtyre 6 gabimeve

Pregledaj objavu Pregledaj objavu Mashkulli i cili mendon dhe sillet sikur çdo gjë gjithmonë duhet patjetër të jetë sipas tij, herë do kur do të marrë “shqelmin”. Që...

Disa gjëra që duhet ti ruani si sekret!

Disa gjëra që duhet ti ruani si sekret!