Libri

NGJARJE HISTORIKE: ...

Të mërkurën, më 18 maj 2022, në orët e para të mbrëmjes, në ambientin e njohur të Shtëpisë së Gazetarëve, organizuar nga Këshilli i Pakicës Kombëtare Shqiptare të Qytetit të Zagrebit, për herë të parë në historinë e shqiptarëve të Zagrebit u organizua një festim solemn dhe ju prezantua auditorit libri i rëndësishëm “Shqiptarët në Zagreb-pjesa e parë”, i autorit të shumë librave Dr.sc. Filip Škiljan. Monografia u botua me iniciativën e Dr. Gzim Rexhepit dhe Masteres së Ekonomisë Melita Oreškoviq.