Femi

PRINDËRI DHE FAMILJA I lejoj...

Samantha Scrogginbisedoni me të huajtAta ju thonë që t'i mësoni fëmijët tuaj të mos flasin me të huajt, por kjo është gjëja e preferuar...

Fëmijë: Rritja e fëmijëve të lumtur

 Fëmijë  Lumturia e fëmijës është përparësi e secilit prind, për të zhvilluar tek ata një pamje pozitive të botës - lëreni fëmijën të “drejtojë”. Çdo ditë...

Disa ushqime që po i fëmijëve janë toksike

Ju dëshironi më të mirën për fëmijët tuaj, natyrisht, kështu që ju duhet të dini për substancat e dëmshme që ato mund të jenë...

Pse bebet flenë më gjatë kur janë vetëm

Shumica e nënave flenë në të njëjtën dhomë me foshnjën e tyre pas lindjes, duke e bërë më të lehtë që ata të ngrihen...

Disa ushqime që u jepni fëmijëve janë helmuese…

Disa ushqime që u jepni fëmijëve janë helmuese Ju dëshironi më të mirën për fëmijët tuaj, natyrisht, kështu që ju duhet të dini për substancat...