Dosier

Për plot 29 vjet kërkoj bashkëshortin tim të humbur, pilotin kroat Sinan Vitija, por të gjithë heshtin.!!!?

REPORTAZH NGA QYTETI I ZARËS Piloti kroat me prejardhje shqiptare u zhduk nga aeroporti i Shkupit, ndërsa bashkëshortja e tij vazhdon akoma ta kërkojë dhe...

Vasfije Krasniqi-Goodman dëshmoi në Kongresin Amerikan për dhunimin

Me lot në sy, Krasniqi ka rrëfyer se si u dhunua...Asnjë grua që ka mbijetuar dhunën seksuale gjatë luftës në Kosovë, kurrë nuk ka...

Mediumi amerikan shkruan për Kurtin

“Me siguri inxhinieri i IT-së i dhënë pas librave, i cili ho­qi karakteristikën e tij, flokët e gjata dhe këmishën fanellë për një kostum gjallërues dhe këmishë të bardhë, do ta udhëheqë kombin e tij prej 1.9 milionë banorëve, pasi partia e tij fitoi zgjedhjet e parakohshme të këtij muaji.”