Botë

Bashkimi Evropian ka shpresë që këtë vit Kosova dhe Serbia t’i zbatojnë marrëveshjet e arritur

Bashkimi Evropian (BE) ka shpresë që këtë vit Kosova dhe Serbia t’i zbatojnë marrëveshjet e arritur deri tani në dialogun e ndërmjetësuar nga blloku

Vjosa Osmani u takua me presidentin amerikan Joe Biden, i cili premtoi mbështetje të plotë për Kosovën

Vjosa Osmani u takua me presidentin amerikan Joe Biden, i cili premtoi mbështetje të plotë për Kosovën

Vatikani prodhon monedhën në Euro me portretin e Nënë Terezës

Vatikani prodhon monedhën në Euro me portretin e Nënë Terezës

Jens Stoltenberg: Ruajtja e mjedisit të sigurt në Kosovë, është kyçe për stabilitetin e rajonit të Ballkanit Perëndimor

Stoltenberg: Ruajtja e një mjedisi të sigurt në Kosovë, është kyçe për stabilitetin e rajonit të Ballkanit Perëndimor

Asambleja Parlamentare e NATO-s Miratimi Raportit për Ballkanin Perëndimor

Në punimet e sesionit të 68-të të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që po zhvillohen në Madrid të Spanjës, Asambleja ka miratuar Raportin për Ballkanin Perëndimor.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në Samitin e 88 shteteve Frankofonisë

Presidentja e Kosovës, Vjosa OsmaniS amiti i krerëve të 88 shteteve anëtare të Frankofonisë, na e dha mundësinë e shkëlqyer për të diskutuar e zgjeruar partneritetin me shtete të ndryshme anekënd botës.Sesioni plenar i këtij samiti, ndërkaq, i cili iu kushtua digjitalizimit, qe mundësi e mirë për t’i paraqitur të arriturat e Kosovës në fushën e teknologjisë informative, si dhe potencialin e jashtëzakonshëm të shtetit tonë e të rinisë sonë.

Maskë e cila paralajmëron viruse dhe koronavirusin nese janë të pranishme në ajër

Nga: katrina rožič Yin Fang, një shkencëtar materialesh në Universitetin e Shangait Tongji, dhe kolegët e tij prezantuan shpikjen e tyre në revistën Matter. Shpikësit...

New York- Edi Rama mbajti fjalën në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. ‘Serbia të njohë Kosovën.

New York- Edi Rama mbajti fjalën në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. ‘Serbia të njohë Kosovën.

Papa i Shenjtë kundër përdorimit të fesë për të justifikuar luftën. “Do Zoti që ne...

Papa i Shenjtë kundër përdorimit të fesë për të justifikuar luftën.“Do Zoti që ne kurrë të mos e justifikojmë dhunën”

Blinken: SHBA mbështetje Shqipërisë për sulmet kibernetike

Kohëve të fundit Shqipëria po përballet me sulme të forta kibernetike, të cilat janë identifikuar se vijnë nga Irani. Ky shtet i ka mohuar këto pretendime, por kryeministri shqiptar, Edi Rama, deklaroi se është vërtetuar se këto sulme janë nga ky vend.