Modele flokësh për dasma – foto me ide elegante

Prezantojmë në vëmendjen tuaj një galeri me më shumë foto për frymëzimin tuaj!

Modelet e flokëve për dasmë me flokë të shkurtër mund të jenë shumë elegante dhe delikate. Mjafton të tregosh imagjinatë. Flokët e shkurtër nuk e kufizojnë aspak zgjedhjen e modeleve të flokëve për një dasmë. Ne ju ofrojmë të siguroheni që me çdo gjatësi të mund të krijoni stile dasmash interesante dhe të larmishme.

Frizura e nuses është një nga elementët më të rëndësishëm të imazhit të nuses dhe përfundimit me sukses të saj.

Sa mirë do të zgjidhet, ekzekutohet saktë dhe me efikasitet varet nga sa efektive rezulton fotografia e flokëve për dasmën. Opsionet janë të shumta, megjithatë është shumë e rëndësishme të zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë.
Shiko në galeri iliria

Screenshot_10
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9
Screenshot_11
Screenshot_12
Screenshot_13
Screenshot_14
Screenshot_15
Screenshot_16
Screenshot_17
Screenshot_18
Screenshot_19
Screenshot_20
Screenshot_22
Screenshot_23
Screenshot_9
previous arrow
next arrow